ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κλιματισμός
Αφυγραντήρες
Ηλιακοί θερμοσίφωνες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Συμβόλαια συντήρησης
Επισκευές κλιματιστικών
Eγκατάσταση κλιματιστικών

Τώρα είναι κλειστά

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ
Η Kclima ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί την συνέχεια της δραστηριοποίησης του Παναγιώτη Καψιμάλη στο χώρο του οικιακού & επαγγελματικού κλιματισμού.
Οι συνεργασίες μας με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως, Daikin & Mitsubishi σε έργα κλιματισμού καθώς και με τεχνικές εταιρίες, όπως, Panagoulias group, Αφοι Μαύρου, Μaster Dealer, Mitsubishi κ.α. αλλά και η συνεχής επιμόρφωσή μας μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.
Η Kclima είναι σε θέση να αναλάβει την οποιαδήποτε εγκατάσταση κλιματιστικών, από το πρώτο στάδιο, την μελέτη η οποία παρέχεται δωρεάν εντός Αττικής για τον οικιακό κλιματισμό, την προμήθεια των κλιματιστικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, την τοποθέτηση με τα πλέον σύγχρονα μέσα αλλά και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Οι εγκαταστάσεις μας συνοδεύονται από δελτίο καλής εκτέλεσης εργασιών όπου περιλαμβάνει τα στοιχεία του τεχνικού, τα στοιχεία του μηχανήματος, τα στοιχεία της εγκατάστασης και παρέχεται και ασφάλεια αστικής ευθύνης σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό διαχείρισης φθοριούχων αερίων F-Gas.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Top