ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Κλιματισμός
Αφυγραντήρες
Ηλιακοί θερμοσίφωνες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Συμβόλαια συντήρησης
Επισκευές κλιματιστικών
Eγκατάσταση κλιματιστικών

Τώρα είναι κλειστά
Κοντά σας στα κρύα και τις ζέστες

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

21 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ
Η Kclima ιδρύθηκε το 2000 και Λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα Eshop στο χώρο του οικιακού & επαγγελματικού κλιματισμού.
Οι συνεργασίες μας με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως, Daikin & Mitsubishi & Toshiba σε έργα κλιματισμού καθώς και με εταιρίες, όπως, Toshiba,Carrier,Sendo,Mitsubishi Heavy Industries,Lg,Midea group,στο εμπορικο κομματι της Kclima,αλλά και η συνεχής επιμόρφωσή μας μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της δουλειάς μας.
Η Kclima είναι σε θέση να αναλάβει την οποιαδήποτε εγκατάσταση κλιματιστικών, από το πρώτο στάδιο, την μελέτη η οποία παρέχεται δωρεάν εντός Αττικής για τον οικιακό κλιματισμό, την προμήθεια των κλιματιστικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, την τοποθέτηση με τα πλέον σύγχρονα μέσα αλλά και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Οι εγκαταστάσεις μας συνοδεύονται από δελτίο καλής εκτέλεσης εργασιών όπου περιλαμβάνει τα στοιχεία του τεχνικού, τα στοιχεία του μηχανήματος, τα στοιχεία της εγκατάστασης και παρέχεται και ασφάλεια αστικής ευθύνης σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό διαχείρισης φθοριούχων αερίων F-Gas.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Top